Wednesday, May 18, 2011

Kimchi oh kimchi.....

SEMALAM.....





HARI NI!


Korang nampak tak perbezaan ketara kimchi dalam bekas tu. Terkejut aku balik kerja petang tadi aku tengok kimchi aku dah makin surut. Bukan ramai pun yang makan, aku dengan anak bujang aku yang no. 2 si ery tu je. Kemain suka lagi dia dengan sayur korea ni. Tak kira lunch ke, dinner ke, dia makan kimchi ni dengan nasi. Nampak gayanya kena buat lagi weekend ni....:)




3 comments:

FairyLilly said...

banyak luak tuh. Memang sodap betul tuh

kaklia said...

fai...tu lah...tak sia2 den buek...hehehe...

MistyEyes said...

Salam..

Akak...nak tanya...masa simpan kimchi tu lepas dah buat, memang dia akan keluarkan air ke???